Såld

Sommarro, Uppsala

Lindsbergsgatan 9B

Slutpris: 2 900 000 kr

Lindsbergsgatan 9B

Uthyrningsdel med separat ingång!

Välkommen till denna ljusa och trevliga trea med uthyrningsdel! Belägen högst upp i fastigheten utan insyn och med genomgående vackra golv och ljus färgsättning gör denna bostad mycket tilltalande. Belägen mitt i trevliga Sommarro, på lugn gata i ett lummigt område med naturen in på knuten men med bara ca 10 minuters cykelfärd in till absoluta centrum. Ännu närmare ligger Västertorg med restauranger och service.

Planlösningen erbjuder ett rymligt och lätt möblerat vardagsrum med utgång till solig balkong med utsikt mot trädtoppar. Två rymliga sovrum med plats för större möblemang varav den ena kan utnyttjas som uthyrningsdel med WC och separat ingång. Praktiskt kök med moderna vitvaror och plats för större matbord och ett stamrenoverat badrum från 2005.

Mycket välskött förening där de flesta stora renoveringar är genomförda och där mycket inkluderas i avgiften. Två förråd hör till lägenheten varav det ena är en mindre matkällare.

Varmt välkommen på visning!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lindsbergsgatan 9B, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad