Såld

Sommarro, Uppsala

Lindsbergsgatan 8 C

Slutpris: 2 405 000 kr

Lindsbergsgatan 8 C

Urmysig 2:a belägen på lugnt läge mellan två skogspräglade gårdar med balkong i söder!

En halvtrappa upp, på lugnt läge mellan två skogspräglade gårdar finns denna supercharmiga 2:a. Charmigt, stort vardagsrum med burspråk som släpper in rikligt med dagsljus och ger härlig karaktär till rummet. Inbjudande, uppdaterat kök med ordentlig matplats och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Rejält sovrum som rymmer säng, ytterligare möblemang samt klädförvaring i platsbyggda garderober. Stamrenoverat, kaklat våtutrymme med bred duschhörna och rejäl hall med goda förvaringsmöjligheter.

Bostadens balkong är placerad i sydost för att fånga upp dagens allra bästa soltimmar. Lagom stor för att även rymma egna planteringar. Slå er till ro i skönt möblemang och blicka ut över den lugna skogsgläntan.

Välmående bostadsrättsförening med många av de större renoveringarna gjorda, det mesta inkluderat i avgiften och låg belåning per kvadratmeter. Fördelaktigt el- samt bredbandsavtal för de boende, lättillgängliga parkeringsplatser, god extern förvaring i två till bostaden hörande förråd, grönskande innergård med grill och utemöbler att nyttja sommartid, flertalet tvättstugor att nyttja och invändigt cykelförråd. Här bor ni omgiven av naturen och lugnet utan att ge avkall på närheten till service och Uppsala stadskärna, tre populära restauranger runt husknuten, endast 800 meter till Västertorg med bl a mataffär och restaurang. Lättillgängliga parkeringsmöjligheter för både boende och gäster, nära busshållplats, förskola och skola, nära Ekeby med stora träningslokaler, vårdcentral, bibliotek och behagligt cykelavstånd till citykärnan. Intilliggande Hågadalen och Stadsskogen erbjuder dessutom ett rikt friluftsliv med bl a trevliga promenadstråk, joggingspår, svampplockning och skidspår vintertid.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lindsbergsgatan 8 C, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad