Såld

Sommarro, Uppsala

Lindsbergsgatan 3B

Slutpris: 2 150 000 kr

Lindsbergsgatan 3B

YTEFFEKTIV 2:A HÖGST UPP I HUSET MED NATURNÄRA LÄGE I POPULÄRA SOMMARRO

I natursköna Sommarro finns nu tillfälle att förvärva denna välplanerade 2:a, om 53 kvm. Lugnt och fridfullt område med naturen och stadsskogen precis utanför fönstret. Här bor ni i insynsskyddat läge högst upp i huset omgiven av lummiga tallar. Ett utmärkt boende för dig som söker en välbalanserad kombination av stadskänsla och närhet till natur.

Bostaden har en attraktiv planlösning med generös takhöjd, mycket förvaringsytor och ett charmigt kök med originaldetaljer bevarade.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med inbyggda garderober, överskåp samt avhängningsmöjligheter. Ett sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Helkaklat badrum som renoverades i samband med stamrenoveringen 04/05. Ett ljust och fräscht kök med gott om förvaring och arbetsyta. Matplats för 2-4 personer. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och ett fint ljusinsläpp. Utgång till en mysig balkong med söderläge där trädkronorna ger ett vackert intryck.

Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd som båda ligger i nära anslutning till trapphuset. Välskött förening med låg belåning och låga avgifter, där även internet och tv ingår i avgiften. Det är inga avgiftshöjningar eller större renoveringar inplanerade inom närtid. Här erbjuds de boende bl a tillgång till lummiga innergårdar med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt samlingslokal och gästparkeringar.

Med detta toppenläge i Sommarro bor man med promenad- och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum. Busshållplats finns ca 2 minuters promenad från huset. I närheten hittar ni också bl a Blåsenhus, BMC, Akademiska sjukhuset och flera restauranger, även Ekonomikum och Engelska parken når ni smidigt. I Stadsskogen och Hågadalen som ligger precis intill finns fina motions- och promenadstråk.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lindsbergsgatan 3B, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad