Såld

Sommarro, Uppsala

Lindsbergsgatan 13C

Slutpris: 1 720 000 kr

Lindsbergsgatan 13C

Perfekt studentlägenhet med balkong i söderläge!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet högst upp i huset! Här bor du i en ljus och kvadratsmart lägenhet med generös takhöjd som har allt du behöver! Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med plats för förvaring bakom skjutdörrar, ett renoverat badrum med dusch och en modernt utrustad kokvrå. Allrummet har en praktisk sovalkov med möjlighet till avskärmning via draperi i tak. Från allrummet finns utgång till lägenhetens balkong i populärt söderläge mot den lugna innergården.

Med detta toppenläge i Sommarro får du smidigt promenad- och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum, bussförbindelser finns även det ca 1 minuts promenad från huset. Stadsskogen och Hågadalen, med rogivande motions- och promenadstråk, finner du precis intill huset och i det direkta närområdet finns även trevliga restauranger. Smidiga förbindelser via cykelväg eller buss till Blåsenhus, BMC, Akademiska sjukhuset, Ekonomikum, Ångströmslaboratoriet och Engelska parken.

Snabbt tillträde är möjligt. Välkommen att anmäla dig till visning!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lindsbergsgatan 13C, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad