Såld

Sommarro, Uppsala

Lindsbergsgatan 13 B

Slutpris: 1 650 000 kr

Lindsbergsgatan 13 B

Ljus och välplanerad etta med fantastisk balkong, i natur- och citynära Sommarro!

Trevligt belägen, högst upp i 40-talsfastighet ligger denna bra planerade etta med rymliga rum. Planlösningen erbjuder dig ett vardagsrum som rymmer både soffgrupp och säng samt anslutning till balkong i söderläge och ett charmigt kök med originalstomme kvar men med bl a ny spis. I köket ryms din matgrupp intill fönster. Du får även ett helkaklat badrum med badkar samt en hall med förvaring i inbyggd garderob. Insynsskyddat läge, generös takhöjd, fräscht badrum, solsäker balkong och ett härligt ljusflöde är några av alla de egenskaper som gör detta till ett hem att verkligen trivas i. Låg avgift med bl a kabel-tv och bredband inkluderat!

Föreningen har mycket välskötta fastigheter och god ekonomi. Boende i föreningen erbjuds bl a tillgång till välskötta och lummiga innergårdar med trädgårdsmöbler, grill och odlingsmöjligheter. Lediga parkeringsplatser finns att hyra och även gott om gästparkeringar!

Med detta toppenläge i Sommarro får du smidigt promenad- och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum. Bussförbindelser finns även det ca 1 minuts promenad från huset. Stadsskogen och Hågadalen, med rogivande motions- och promenadstråk finner du precis intill huset och i det direkta närområdet finns även trevliga restauranger. Smidiga förbindelser via cykelväg eller buss till Blåsenhus, BMC, Akademiska sjukhuset, Ekonomikum och Engelska parken.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lindsbergsgatan 13 B, Såld i Sommarro, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad