Kommande bostad

Sommarro, Uppsala

Lindsbergsgatan 12B

  • price tag icon 4 024 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 57,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 024 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Lindsbergsgatan 12B

Fint renoverad tvåa med balkong mot innergården.

Välkommen till natursköna Sommarro och denna fint renoverade tvåa med balkong vänd mot föreningens innergård. Bra läge i mitten av huset med ljusinsläpp från två väderstreck samt fin utsikt mot föreningens tallprydda innergårdar. Finns i stabil förening med hus uppförda 1946 och med Stadsskogen som en av de närmaste grannarna. Lediga platser till parkering!

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med platsbyggd förvaring samt inbyggda garderober med överskåp, renoverat kök med matplats invid fönster samt vardagsrum med utgång till balkongen - härifrån får du en skymt av Stadsskogen samt utsikt mot innergården. Vidare finns stamrenoverat badrum samt sovrum med klädkammare. Lägenheten håller genomgående mycket fint skick med väl omhändertagna och smakfulla ytskikt, sobert kök med nyare vitvaror samt kaklat badrum med badkar. Till lägenheten hör två förråd varav en sk. matkällare.

Föreningens hus ligger lugnt beläget utan störande trafik och omgiven av grönska. Här finns en grön och lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Välskött förening med många av de stora renoveringarna genomförda och med lediga parkeringsplatser med laddstolpe för 1000 kr/kvartal (uppgift från 1 maj 2024).
Gå gärna in på föreningens hemsida: https://sommarro2.bostadsratterna.se/

Med detta toppenläge i Sommarro bor du på smidigt promenad- och cykelavstånd till stadskärnan och resencentrum. Bussförbindelser finns även cirka en minuts promenad från huset. Stadsskogen och Hågadalen, med rogivande motions- och promenadstråk, finner du precis intill huset och i det direkta närområdet finns även trevliga restauranger. Smidiga förbindelser via cykelväg eller buss till Blåsenhus, BMC, Akademiska sjukhuset, Ekonomikum och Engelska parken.

Intresseanmälan
Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad