Såld

Sommarro, Uppsala

Lindsbergsgatan 11B

Slutpris: 2 095 000 kr

Lindsbergsgatan 11B

Charmig 2:a i fint skick, med bra planlösning och fantastiskt balkong!

I hemtrevliga Sommarro, med direkt närhet till natur och kort avstånd till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva denna charmiga genomgångslägenhet om 2 rum och kök i välskött 40-tals fastighet. En mycket smakfull lägenhet med bra planlösning i ett tilltalande skick. Lägenheten inrymmer en inbjudande hall med förvaring i flertalet garderober, ett kök med gott om förvaring och plats för matgrupp intill fönster, ljust och luftigt vardagsrum som rymmer både er stora soff- och matgrupp och med utgång till en balkong riktad mot söder samt ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum med badkar.
Boende i föreningen erbjuds bl a tillgång till välskötta och lummiga innergårdar med trädgårdsmöbler, grill och planteringsmöjligheter. Lediga parkeringsplatser finns!

Med detta toppenläge i Sommarro får du smidig promenad- och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum, bussförbindelser finns även det ca 1 minut promenad från huset. Stadsskogen och Hågadalen, med rogivande motions- och promenadstråk finner ni precis intill huset och i det direkta närområdet finns även trevliga restauranger. Smidiga förbindelser via cykelväg eller buss till Blåsenhus, BMC, Akademiska sjukhuset, Ekonomikum och Engelska parken.

Förhandsvisning kan erbjudas, anmäl ditt intresse idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lindsbergsgatan 11B, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad