Såld

Kungsholmen, Stockholm

Lindhagensgatan 63, 1,5 tr

Slutpris: 3 420 000 kr

Lindhagensgatan 63, 1,5 tr

Trivsam och välplanerad 2:a om 46,5 kvadratmeter med balkong!

Varmt välkomna till denna trivsamma och välplanerade 2:a om 46,5 kvadratmeter med balkong! Här har ni en charmig bostad med många välbevarade originaldetaljer från bostadens byggår såsom stora fönsterpartier, djupa fönsterbrädor i original, serveringsskåp samt en generös takhöjd om ca 2,70 m. Lägenheten disponeras genom en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och flertalet garderober, ett rymligt kök med bra förvaring bakom ljusa luckor och matplats för 4 personer. Från bostadens ljusa och luftiga vardagsrum har ni tillgång till lägenhetens balkong som blir en förlängning av den sociala ytan. Lägenheten passar perfekt för paret likväl som för singeln med ett fint och luftigt sovrum med plats för en ordentlig dubbelsäng, nattduksbord och garderober för den som önskar ytterligare förvaring. Ni har ett helkaklat badrum med plats för badkar eller tvättmaskin om önskas. För ytterligare förvaring har ni även ett rymligt förråd.

Här bor ni i en mycket stabil och lågt belånad förening med höga lokalintäkter i ett mycket trivsamt område och har tillgång till en härlig välskött grönskade innergård. Bara några minuters promenad finner ni Thorildsplans T-bana (grön linje), Stadshagens T-bana (blå linje) samt bra kommunikationer med buss. Närhet till Lindhagenshuset med Ica Maxi, systembolag och Apotek m.m., flertalet fitnesscenter, trevliga restauranger samt mysiga caféer. Ni har även närhet till flertalet grönområden och Fredhällsklipporna.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close