Såld

Lillåudden, Västerås

Lillåuddsallén 5

Slutpris: 3 550 000 kr

Lillåuddsallén 5

Generös 3 rok om 91,5 kvm i genomgående mycket fint skick på populära Lillåudden

- Genomgående ljusa ytskikt
- Mycket gott om förvaring
- Stora sociala ytor
- Fullt utrustat badrum samt gäst-WC
- Ledig p-plats med laddbox

En våning upp i hus med hiss välkomnas ni till denna genomgående fina bostad belägen på populära Lillåudden. Här bor ni med generösa ytor, härlig takhöjd om ca 2,58 m, mycket bra förvaringsutrymmen genom flertalet garderober samt en klädkammare. Bostaden karaktäriseras av sin sociala planlösning med kök, vardagsrum och rymlig och inglasad balkong om 9 kvm med utsikt över Mälaren och Lillåuddsallén, två luftiga sovrum med gott om plats för valfri möblering samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-WC.

Trivsam förening med många faciliteter för sina medlemmar såsom övernattningslägenhet, trivsam innergård med sittplatser och grill som enbart medlemmarna har tillgång till, bastu och soprum. Till lägenheten hör dessutom ett stort källarförråd om 6 kvm.

Lillåudden är ett perfekt område att bosätta sig i om man söker komfort. Med sitt mälarnära läge kan ni njuta av vattnets skådespel året om längs fina promenadstråk. Över bron finns Östra Hamnen som erbjuder ett rikt utbud av restauranger med vacker utsikt över vattnet eller ta er åt andra hållet mot Öster Mälarstrand och Notudden för att antingen koppla av på Steam eller för att fortsätta Mälarpromenaden ut mot Björnön. Ypperligt pendlarläge med en kort promenad till centralstation och bekvämt cykelavstånd ner till city med mångfacetterat utbud av restauranger, butiker och livsmedelsaffärer. På korta bilavstånd når du allt Västerås har att erbjuda.

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lillåuddsallén 5, Såld i Lillåudden, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad