Såld

Eknäs, Nacka

Liljevägen 38A

Slutpris: 10 500 000 kr

Liljevägen 38A

Unikt och superfint läge på detta 3 plans radhus om totalt 206 kvm med uthyrningsmöjlighet på attraktiv adress med vacker sjöutsikt över Skurusundet!

Bostaden har sol hela dagen framtill solnedgång på stor terrass och trädgård. Här bor du i ett lugnt läge vid återvändsgränd. Garaget har byggts om till allrum/sovrum med egen ingång. Souterrängvåningen har byggts om till en uthyrningsdel med egen ingång. Denna våning är på ca 60 kvm med alla bekvämligheter plus egen uteplats. Möjlighet att hyra ut till en intäkt på ca 15.000kr/mån. Till bostaden finns plats för minst tre bilar. Ytterligare plus till detta hem är närheten till Eknäs båtklubb med möjlighet till båtplats med en väntetid på ca 1-2 år där en y-boms plats kostar ca 3400k/år.

Placerat i bästa gavelläge med fantastisk tomt och sjöutsikt. Stor och plan gräsmatta med möjligheter att nyttja för lek, planteringar och rekreation. Bostadens totala area om 206 kvadratmeter är perfekt planerade med stora öppna ytor och härlig rymd med vackert ljusinsläpp, fördelat på tre plan med entré på mittenplanet där kök och vardagsrum är placerat, stor social yta med plats för både familj och vänner. Från vardagsrummet når man den stora terrassen i sydväst läge med plats för matbord, grill och loungemöbler där man kan se båtarna i Skurusundet. På detta plan finns tvättstuga, badrum med wc, handfat med kommod och duschhörna.
Garaget är också ombyggt till ett allrum/sovrum, perfekt för ett tonårsbarn med egen ingång.

Övreplan är bostadens privata del med ett stort master bedroom (går att delas av till två mindre) och två mindre men ändå generösa sovrum. Även på detta plan finns badrum, här inrett med wc, handfat med kommod och duschhörna. Från övre planet nås vinden med plats för förvaring.

På nedre plan (uthyrningsdelen) finns ett sovrum, badrum med tvättpelare, fullutrustat kök och ett vardagsrum med egen utgång till trädgården i soligt läge och vacker sjöutsikt. Uthyrningsdelen kan hyras ut med en intäkt på ca 15.000kr/mån.

- Under altanen finns ett vinterbonat förråd på ca 9 kvm.
- Vindsförråd med vindstrappa både i gamla garagedelen och övervåning.

Välkomna på visning och upplev denna pärla på plats!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Liljevägen 38A, Såld i Eknäs, Nacka Planlösning från Liljevägen 38A, Såld i Eknäs, Nacka Planlösning från Liljevägen 38A, Såld i Eknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad