Såld

Lännersta, Nacka

Liljekonvaljens väg 61

Slutpris: 6 100 000 kr

Liljekonvaljens väg 61

Friköpt och välplanerat radhus på 179 kvm vid populära Bagarsjön.

Friköpt och välplanerat radhus på 179 kvm vid populära Bagarsjön.
I attraktiva Lännersta, ligger detta kompletta radhus i tre plan, i ett mycket populärt och omtyckt radhusområde. Här bor man nära badplats och skridskois, matbutik och bussar samt flera förskolor och skolor. Enkel cykelpendling till stan (ca 35 min till slussen). Parkering och garageplats ingår i samfällighetsavgiften.

Detta fina Radhus är ett av få tillbyggda i området med en stor välkomnande hall och ett stort kök. Det är ljust och funktionellt för en barnfamilj. I Nedre plan erbjuds ett stort allrum, tvättstuga med dusch, två mycket bra förråd och en hall med ytterligare förvaringsmöjligheter. Entréplan är för umgänge med stort och välutrustat kök med matplats för 8-10 personer och ett väl tilltaget vardagsrum. Från vardagsrummet når man den fina uteplatsen som badar i ljus och har bra läge mot sydväst. Här finns ett ljuvligt 45 kvm stort trädäck med stor matplats under vindruvsklasar, fina rabatter, ett förråd och ett skärmtak. Allt är trivsamt och inramat mot insyn. Hallen är utbyggd, har golvvärme och på detta våningsplan finns även en fin, helkaklad gästtoalett med golvvärme. Övervåningen har fyra bra sovrum och ett extra stort badrum med badkar och golvvärme. Från det största sovrummet nås den mysiga balkongen.

Hela hemmet är i renoverat fint skick och är bara att flytta in i.

Uteplatsen på baksidan nås från vardagsrummet och ligger i ett härligt sydvästläge. Här har man sol hela dagen och kvällen. Uteplatsen består av härligt trädäck som ger möjlighet till flera sittgrupper och grillhörna. Under pergolan med hängande vindruvsklasar finns plats för en stor matgrupp och i motsatt hörn finns utrymme för en loungegrupp. Mot kortsidan vid grinden finns ett härligt utekök med granitbänk. I trädäcket finns en rabatt med vacker, doftande vit pioner. En del av uteplatsen har tak och är avskärmad - ett perfekt förråd för cyklar och annat. Uteplatsen är inramad av ett fint ljust plank och är helt insynsskyddad mot förbipasserande. En perfekt plats för avkoppling, lek och grillmiddagar.

Området är mycket barnvänligt och bilfritt. Här är det bara att flytta in.
Samfälligheten består av 42 radhus i fem längor mitt i ett uppvuxet och charmigt villaområde i Lännersta. Husen är anslutna till fibernät för bredband (1000 Mbit/s). I en skogsdunge alldeles invid radhusområdet finns en stor bra lekplats och en bollplan, vilka underhålls av kommunen. I samfällighetsavgiften ingår bland annat VA-kostnad, grundutbud för kabel-TV, garageplats i länga, p-plats, snöskottning och sophämtning. Samfälligheten har rum för verktygsförråd som står till medlemmarnas förfogande.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Liljekonvaljens väg 61, Såld i Lännersta, Nacka Planlösning från Liljekonvaljens väg 61, Såld i Lännersta, Nacka Planlösning från Liljekonvaljens väg 61, Såld i Lännersta, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad