Till salu

Liljeholmen, Stockholm

Liljeholmsvägen 34, 6tr

6 750 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 88,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 752 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Liljeholmsvägen 34, 6tr

Optimalt planerad fyra - Möjlig femma - Terrass och inglasad balkong - Fri utsikt

Välkommen till denna mycket välplanerad och stilfulla fyra i bästa skick. Lägenheten kan enkelt konverteras till fem rum och kök. Se alternativ planlösning. Lägenheten är belägen näst högst upp i fastigheten med fri utsikt mot grönska och erbjuder såväl morgon och förmiddagssol som eftermiddagssol. Här erbjuds tre sovrum, stilfullt kök, vardagsrum, matsalsdel, kontorsdel, mycket god förvaring i, stor inglasad balkong, terrass samt badrum och gäst-wc. Mycket stabil förening som äger marken och bland annat erbjuder garage, poolområde och populära förskolan Rosteriet!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Liljeholmsvägen 34, 6tr, Till salu i Liljeholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad