Såld

Fålhagen, Uppsala

Liljegatan 4B

Slutpris: 1 795 000 kr

Liljegatan 4B

Charmig bostad med balkong i populära Fålhagen!

Välkommen till en mycket fin och trivsam lägenhet i ett ypperligt läge i Fålhagen. Hela bostaden präglas av genomgående fina golv och smakfull färgsättning där stilfulla tapeter blandas med målade väggar. 1940-talskaraktär bjuder på klassisk charm som generös takhöjd och djupa fönsternischer. Planlösningen erbjuder välkomnande hall, stort ljust kök med matplats, ljust vardagsrum med utgång till balkongen i soligt sydvästläge samt badrum med badkar, wc och handfat. Till lägenheten hör även två stycken externa förråd.

Här bor ni i en stabil trygg HSB förening där de stora renoveringarna redan är gjorda. För föreningens medlemar finns bland annat gym, bastu, samlingslokal, övernattningsrum, hobbyrum och tvättstuga till förfogande.

På Liljegatan 4b bor du i centralt läge endast ett stenkast från Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Tvärs över gatan återfinns Coop-butik med generösa öppettider och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Liljegatan 4B, Såld i Fålhagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad