Såld

Valsätra, Uppsala

Lievägen 12

Slutpris: 5 595 000 kr

Lievägen 12

Mycket välrenoverat och smakfullt hus med källare och carport, beläget i ett barnvänligt område!

Mycket välrenoverat och smakfullt kedjehus på 106+106 kvm med källare och carport. Här erbjuds ett hus i gott och välbehållet skick, med stora renoveringar utförda under de senaste åren, generösa sällskapsytor och gott om förvaringslösningar. Lugnt och barnvänligt beläget med nära anslutning till grönområden och smidig anslutning till stadskärnan.

Ytan fördelar sig på en ljus och välkomnande entré med goda avhängnings- och förvaringslösningar i både inbyggda garderober och klädkammare. I anslutning till entrén finns en gästtoalett. I dagsläget finns två sovrum med garderober, men tack vare den flexibla planlösningen finns möjlighet till ännu fler sovrum om så önskas. Vägg i vägg med det ena sovrummet finns ett väl tilltaget vardagsrum och fint ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna samt utgång till den ena altanen. På motsatt sida från vardagsrummet finns köket som är fullt utrustat och mycket rymligt med trevliga sällskapsytor, här får du plats med det större matbordet och en loungegrupp. Köket badar i ljus tack vare de generösa fönsterpartierna i två olika väderstreck. På entréplan finns även ett badrum med dusch och ljusinsläpp från takfönster.
I källarplan finns ett större rum som kan nyttjas som ett extra sovrum eller allrum, ytterligare ett rum som idag nyttjas som gym och ett rum som idag nyttjas som förråd. Det finns även ett tvättrum med tvättpelare och en relax med bastu, dusch och plats för loungegrupp.
Huset har två altaner varav den ena vetter mot framsidan av huset med eftermiddagssol och den andra altanen vetter mot husets baksida med sol från tidig morgon till sen eftermiddag/kväll angränsande mot en inhägnad allmänning. På husets baksida finns även en lättskött mindre gräsyta med bl a en damm och äppelträd.
Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i separat förrådsbyggnad intill carporten. På fastighetens uppfart rymmer upp till tre bilar, varav den ena under carportens tak.

Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, både fotbollsplaner och ishall. Här bor du med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, postombud, bibliotek, affärer, Systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med goda bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lievägen 12, Såld i Valsätra, Uppsala Planlösning från Lievägen 12, Såld i Valsätra, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad