Såld

Stockholm

Lidnersgatan 10 A, 5 tr

Slutpris: 3 425 000 kr

Lidnersgatan 10 A, 5 tr

Välplanerad, ljus och yteffektiv minitvåa i stabil och välskött förening med god ekonomi!

Välplanerad och sällskaplig minitvåa - Varmt välkomna till Lidnersgatan, granne med parken och med bekvämt badrocksavstånd till klipporna. Näst högst upp i huset väntar en ytterst välplanerad minitvåa där varje kvadratmeter finner sin fulla rätt utan att tumma på möblerbara ytor och förvaring. Här är det enkelt att bjuda hem många med ett tilltaget och ljust vardagsrum invid det ljusa köket som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Intill nås ett rymligt sovrum med stora ytor för såväl dubbelsäng och förvaring som arbetshörna om så önskas. Bostadens badrum är modernt och stilrent helkaklat med behagliga kulörval och skön golvvärme och nås från den välkomnande hallen med gott om plats för avhängning samt förvaring i den platsbyggda garderoben. Dessutom finns nyttjanderätt till vindsförråd i föreningen. Via hissen tar ni er enkelt ner till föreningens lusthus och utöver det finns dessutom nyttjanderätt till övernattningslägenhet, tvättstuga, miljörum, barnvagsnrum samt cykelrum. Önskar ni bo lugnt och trivsamt med direkt närhet till grönskan och promenadstråk längs vattnet finns här utmärkta förutsättningar för att bo länge. Välkomna på visning!

HSB Brf Karolinerna är en äkta bostadsrättsförening som äger marken med god ekonomi. Föreningen är välskött och gjorde vid senaste bokslutet en positivt resultat på ca 2 miljoner. Föreningen amorterade 2.1 miljoner och gjorde även det under 2021. Föreningen upplåter 252 lägenheter med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätt. För medlemmarna finns nyttjanderätt till lusthus för enklare sammankomster, gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet, miljörum, barnvagsnrum samt cykelrum.

På Lidnersgatan bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till vatten och grönområden. Närmsta tunnelbana är Kristineberg (grön linje). Vid tunnelbanan finns också en Coop butik. I Lindhagensgallerian finner du även utmärkt närservice med bl.a. ICA Maxi, systembolaget, apotek och flera restauranger. För den träningssugna finns både Friskis & Svettis och Sats i området. Med bekvämt gångavstånd når du Fridhemsplans puls med ett stort utbud av butiker och restauranger. Mycket bra kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till city på endast 5 minuter. Här bor du ett stenkast från Hornsbergs mysiga badbryggor och härliga promenadstråk. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lidnersgatan 10 A, 5 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad