Såld

Västermalm, Västerås

Lidmansvägen 7

Slutpris: 3 550 000 kr

Lidmansvägen 7

Sekelskiftesdröm på populära Västermalm!

Denna exklusiva trerummare erbjuder en rad bekvämligheter och unika detaljer som kommer att imponera på dig. Här finner du en vacker kakelugn, fiskbensparkett och generös takhöjd, vilket ger en känsla av både lyx och karaktär. Denna välplanerade och charmiga bostad är i utmärkt skick och passar perfekt för den som söker något utöver det vanliga.

Vid ingången till lägenheten möts du av en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Det charmiga vardagsrummet och matrummet erbjuder generösa ytor för umgänge och avkoppling, komplett med en vacker kakelugn och högt i tak. Det stora och moderna köket är utrustat med högkvalitativa material och en praktisk köksö som lämnar inget att önska.

Sovrummet är stort och harmoniskt, med gott om plats i garderoberna och utrymme för en dubbelsäng. Badrummet är fint och inrett med toalett, dusch och en fin kommod.

I denna trerummare finns en smidig utgång som leder till en fantastisk innergård. Här kan du njuta av härliga kvällar med familj och vänner i en avkopplande miljö.

Himmelriket är en välskött, stabil och ekonomiskt sund bostadsförening med låga avgifter. Föreningen erbjuder även en trevlig innergård.

Västermalm är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver.

Välkomna på visning och låt er förälskas, för nu har ni hittat hem.

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lidmansvägen 7, Såld i Västermalm, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad