Såld

Västermalm, Västerås

Lidmansvägen 3

Slutpris: 3 630 000 kr

Lidmansvägen 3

Underbar våning med öppen spis! F d 4:a. Hiss finns.

Nu erbjuder vi ännu en underbar våning på Västermalm. Här finns möjlighet att uppfylla dina boendedrömmar med många tilltalande egenskaper och sitt utsökta läge ett stenkast från Djäkneberget.
Lägenheten har en ypperlig och social planlösning där ett ursprungligt rum lämnat plats för en stor härlig matplats i köket. Vill man återställa lägenheten till fyra rum så går det bra.
Planlösningen är genomgående med en stor trivselkänsla.
Rymlig och välkomnande hall med förvaringsutrymmen samt anslutande badrum och gästtoalett. Kök och matplats nås från två håll och har en härlig atmosfär med gott om plats. En naturlig plats att umgås vid med vännerna på besök. En del av matplatsen har tidigare varit ett mindre sovrum. Detta går att återställa om så önskas. Det vackra golvet i halvmörk ton förenar hall och kök.
Via hallen når du det mycket trivsamma vardagsrummet med sitt fina parkettgolv. Här finns bra plats för både soffgrupp och inredning. Den öppna spisen är en skön plats att njuta av både värme och en god bok. I direkt anslutning till vardagsrummet ligger balkongen i skyddat läge inåt gården. Plats för några mindre fåtöljer och ett bord.
Det finns två fina sovrum. Båda med fina golv och ytskikt. Bra förvaringsutrymmen i båda rummen. I det största sovrummet finns ett stort klädskåp med belysning.

Hela lägenheten förmedlar ett fint lugn som med sin trivsamma interiör gör det lätt att trivas. Det utsökta läget med vackra Djäkneberget på nära håll samt citys utbud runt knuten ger ett bekvämt liv.

Detta är ett boende för dig som söker en rejäl våning med en tilltalande interiör, atmosfär och ett toppläge.

Välkommen!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lidmansvägen 3, Såld i Västermalm, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close