Kommande bostad

Knivsta - Centralt, Knivsta

Lertagsvägen 38C

  • price tag icon 5 964 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 250 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 81 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 964 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Lertagsvägen 38C

Välplanerad 4:a med balkong i solläge, belägen intill natur, service och med perfekt pendlarläge!

Centralt belägen 4:a på populära Lertagsvägen på våning 2 av 2 med härlig balkong. Här bor du med perfekt läge intill naturen och ett stenkast från centrum med all tänkbar service och tågstationen! Bostadens välplanerade 81 kvm fördelar sig på tre sovrum, praktiskt vinkelkök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong med trevlig utsikt, klädkammare samt rymligt badrum med tvättmöjligheter. Gott om förvaring i lägenheten samt tillhörande förråd. Till bostaden kommer en parkeringsplats (250kr/mån). Här bor du naturnära med Gredelby Hagar runt hörnet. Optimalt läge för dig som vill ha gångavstånd till skola, mataffär, tågstationen och träning såväl ute som inne.

Missa inte detta boende, anmäld dig till visning redan idag!

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad