Såld

Nyby, Uppsala

Leopoldsgatan 34

Slutpris: 1 350 000 kr

Leopoldsgatan 34

Välplanerad och fin 1:a med sovalkov och härlig balkong. Hushållsel ingår!

Välkomna till denna rymliga och välplanerade etta med mysig och avskild sovalkov. Hallen erbjuder gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Köket är utrustat med bl.a diskmaskin samt plats för matbord. Vidare finner du vardagsrummet som har gott om ljusinsläpp och även utgång till balkongen med em/kvällssol. Ljust badrum med plats för tvättmaskin.

Brf Kastellberget är en välskött föreningen med många av de stora renoveringarna utförda samt att hushållsel ingår i månadsavgiften! I samma hus finns tvättstuga, cykelförråd och ett externt förråd som är anvisat lägenheten av föreningen. För närvarande är det väldigt kort kö-tid till parkering (ev en plats ledig)

Som boende på Leopoldsgatan har ni nära till service och butiker men även till grönska och aktiviteter! Det är goda kommunikationer med stadsbuss linje 1, 2 och 3 i närheten och för den bilburne pendlaren direkt närhet till E4:ans norra påfart. Mataffär finns närmst vid Willys men även Gränby Köpstad med stort utbud av butiker och restauranger ligger på bekvämt avstånd. Heidenstamstorg nås med en promenad på endast 20 min. Där finns bl.a. gym, mataffär, frisör och apotek.
Röbo friluftsområde erbjuder fina motionsspår och högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet. Vid Gränby sportfält och idrottshallar kan ni bl a spela tennis, ishockey, innebandy och även uppleva andra typer av evenemang i IFU-arena.

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia
Jesper Ackelman
Assisterande mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Leopoldsgatan 34, Såld i Nyby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad