Såld

Nyby, Uppsala

Leopoldsgatan 32

Slutpris: 1 350 000 kr

Leopoldsgatan 32

Stor och fin etta i Nyby med sovalkov och balkong. El ingår!

Välkomna till en rymlig och välplanerad etta där el ingår i avgiften. Lägenheten är ljust belägen på våning 3 och har hiss från markplan. Planlösningen erbjuder en hall med mycket gott om förvaring, stort och fräscht kök, utrustat med bl.a diskmaskin samt plats för matbord, stort vardagsrum med utgång till balkong med förmiddags-/ och dagssol. Avskild rymlig sovalkov samt badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Tillhörande förråd om ca 5 kvm längst ner i huset som enkelt nås via hiss.

Brf Kastellberget är en välskött föreningen med många av de stora renoveringarna utförda samt att hushållsel ingår i månadsavgiften! I samma hus finns tvättstuga, cykelförråd och ett externt förråd som är anvisat lägenheten av föreningen. För närvarande är det väldigt kort kö-tid till parkering (ev en plats ledig)

Som boende på Leopoldsgatan har ni nära till service och butiker men även till grönska och aktiviteter! Det är goda kommunikationer med stadsbuss linje 1, 2 och 3 i närheten och för den bilburne pendlaren direkt närhet till E4:ans norra påfart. Mataffär finns närmst vid Willys men även Gränby Köpstad med stort utbud av butiker och restauranger ligger på bekvämt avstånd. Röbo friluftsområde erbjuder fina motionsspår och högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet. Vid Gränby sportfält och idrottshallar kan ni bl a spela tennis, ishockey, innebandy och även uppleva andra typer av evenemang i IFU-arena.

Martina Brink
Ansvarig mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Leopoldsgatan 32, Såld i Nyby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad