Såld

Bromma - Nockeby, Stockholm

Leksandsvägen 9

Slutpris: 24 000 000 kr

Leksandsvägen 9

Representativt - Högt fritt solläge

Varmt välkommen till denna synnerligen representativa och välskötta villa med enastående charm och elegans. Det fria höga söderläget med magnifik utsikt omgiven av grönskande natur erbjuder denna omhändertagna villa ett boende utöver det vanliga. Här njuter man av ljuset och solen från morgon till kväll på någon av terrasserna.
De fyra smakfullt inredda våningsplanen om 9 rum, varav 6-7 sovrum har en imponerande rymd för mångsidig användning.
Sällskapsrummen är generösa och prydda med många fönster och storslagna burspråk som släpper in överflöd av naturligt ljus vilket ger en härlig känsla och rymd.
Trädgårdstomten är välskött och lika väl genomtänkt som själva huset med terrasserade nivåer som smälter samman i harmoni med den omgivande naturen.
Läget är optimalt med närhet till 12:ans spårvagnshållplats, flertalet eftersökta förskolor och skolor samt närservice på bl a charmiga Nockeby Torg och Höglandstorget med sitt rika butiksutbud.

Välkommen till Leksandsvägen 9 - ett drömboende

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Leksandsvägen 9, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Leksandsvägen 9, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Leksandsvägen 9, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Leksandsvägen 9, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad