Till salu
Budgivning pågår

Salabacke, Uppsala

Lästmakargatan 1D

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 1 990 000 kr Visa alla
  • price tag icon 4 815 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 990 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 71,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 815 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1950-51
Lästmakargatan 1D

Optimal 1950-talstrea med balkong mot gården!

Letar du efter en rymlig och hemtrevlig bostad i Uppsala? Då är denna trea på Lästmakargatan precis vad du söker! Belägen i det eftertraktade området Salabacke, erbjuder denna fina 1950-talslägenhet både komfort och bekvämlighet för dig och din familj.
När du kliver in genom dörren möts du av en inbjudande hall som leder dig vidare in i bostaden. Vardagsrummet är ljust och rymligt, med plats för både soffgrupp och matbord.
Det välplanerade köket är utrustat med gott om skåpförvaring och rymliga arbetsytor, vilket gör matlagningen till ett rent nöje. Härifrån når du också den härliga balkongen, som vetter mot den lugna gården – perfekt för morgonkaffet eller en avkopplande stund i solen. Badrummet är modernt och fräscht, med en praktisk dusch.
De två sovrummen erbjuder generösa utrymmen för både sängar och förvaringsmöbler. Det större sovrummet passar utmärkt som master bedroom, medan det mindre sovrummet kan användas som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Salabacke är ett omtyckt område i Uppsala, känt för sina grönområden och närhet till stadens bekvämligheter. Här bor du med närhet till både mataffärer, skolor och bra kommunikationer. Uppsala centrum når du enkelt med cykel eller buss, och pendlar du till Stockholm är det smidigt att ta sig till Uppsala centralstation.

Denna trea på Lästmakargatan 1 D är en perfekt bostad för dig som söker en trivsam lägenhet i ett lugnt och populärt område. Missa inte chansen att göra denna bostad till ditt nya hem – kontakta mig idag för mer information och visning!

Varmt välkommen hem!

Intresseanmälan
Helene Malmsten
Ansvarig mäklare

Helene Malmsten

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Helene

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Lästmakargatan 1D, Till salu i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad