Såld

Salabacke, Uppsala

Lästmakargatan 14A

Slutpris: 2 200 000 kr

Lästmakargatan 14A

3½:a i Salabacke

Välplanerad 3½:a med balkong. Belägen i populär och välskött förening. Här erbjuds vackra golv, burspråk samt ett original kök med olivfärgade skåp samt ett stamrenoverat badrum med fönster. I månadsavgiften ingår både bredband och el.

Lägenheten ligger högst upp i huset med fint ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. De närliggande omgivningarna bjuder på stora kuperade gräsvidder, gångavstånd till matbutik, restauranger, apotek, bageri m.m. Fina innergårdar i föreningen med uteplatser och lekytor.

Bra pendlarläge där du smidigt når stora vägar. Närhet till Gränbystaden samt cykelavstånd till Uppsala City med resecentrum, Universitetet m.m

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lästmakargatan 14A, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad