Såld

Salabacke, Uppsala

Lästmakargatan 10 A

Slutpris: 1 800 000 kr

Lästmakargatan 10 A

Renoverad 2:a där inget rum känns för litet med balkong i soligt, sydvästligt läge mot innergård.

Inbäddad mellan två innergårdar finner ni denna välplanerade, till större delen renoverade 2:a där inget rum känns för litet. Belägen på ostört läge högst upp i fastighet med balkong som vetter i fördelaktigt, soligt, sydvästligt läge mot lugn grönskande innergård. Hall med god avhängningsyta i platsbyggd garderob och välkomnande vy över stora delar av bostaden, vardagsrum som rymmer stort sällskapsmöblemang samt matsalsbord om så önskas, stilrent kök i vitt med ny skåpinredning och rejäl matplats, rymligt sovrum med god klädförvaring och helkaklat våtutrymme med dusch samt installerad tvättmaskin.

Sommartid blir balkongen din alldeles egna oas! Här slår du dig gärna till ro i ett skönt möblemang bland egna planteringar med en kopp kaffe och njuter av dagens bästa soltimmar samtidigt som du blickar ut över föreningens grönskande baksida.

Välmående bostadsrättsförening med många av de större renoveringarna gjorda. Varje boende har två förråd i källarplan, det är enkelt att få tvättid, det finns två hobbyrum att nyttja, cykelförråd för smidig förvaring och barnvagnsförråd, samtliga belägna i källarplan.

Bo bekvämt med grönskande innergård att nyttja nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterad mataffär, bra pendlarmöjligheter både kommunalt och för bilburna, en rask promenad till Uppsalas stadskärna och nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lästmakargatan 10 A, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad