Såld

Vänge, Uppsala

Lärarvägen 25

Slutpris: 6 220 000 kr

Lärarvägen 25

Stor villa på en fantastisk tomt, belägen i Vänge med kort avstånd till Uppsalas stadskärna

Välkommen till Lärarvägen 25 och denna generösa villa, med ett perfekt läge precis intill skola och natur i familjevänliga Vänge.

På en stor, insynsskyddad och grönskande tomt om ca 1 600 m², intill lummig granskog och med stora öppna gräsytor, finner ni denna hemtrevliga villa med rum för hela familjen. Huset är ursprungligen från 30-talet och har under åren byggts om och genomgått kontinuerliga renoveringar. Här finner du bekvämligheten av modernt kök och badrum, bergvärme, pool och stora ytor tillsammans med en känsla av husets ursprung kvar i väggarna.
Planlösningen är generöst tilltagen och erbjuder stora sällskapsytor i kök och vardagsrum, 4-5 st sovrum, 2 st badrum, tvättstuga och mycket förvaringsytor i flertalet garderober. Källaren kan enkelt nyttjas som antingen förrådsutrymme eller extra sovrum med egen ingång om önskas. Fastigheten är även bebyggd med en dubbelcarport med plats för två bilar och ytterligare fler på den grusade uppfarten samt flertalet mindre förrådsbyggnader med anor längre bak i tiden.

Runt större delen av huset sträcker sig ett generöst soldäck som är delvis under tak, riktad från öst till väst för härligt solläge under hela dagen. Och på tomtens högst punkt ligger poolen med ytterligare ett soldäck, insynsskyddad från grannar och med ett ostört läge precis intill naturen.
I denna trädgård finns det gott om yta för spring och lek på de öppna gräsytorna och för de odlingsintresserade finns stora möjligheter i odlingsbäddar. Här växer idag bl a äppelträd, syren, rosor och alla möjliga olika sorters bär.

I denna del av Vänge bor du endast ett stenkast från Vänge förskola och grundskola upp till åk 6. Du är närmsta granne till lummig skog och har även High Chapparall-parken och stora allmänna grönområden, tennisbanor och ytterligare bra och populära lekplatser nära. Dessutom finns elljusspår och skidspår under vintern på gångavstånd. Minilivs/Postombud med generösa öppettider precis vid infarten, och på ca 7 minuter tar ni er till Stenhagen med bl a stormarknad, Systembolaget och flertalet restauranger och andra butiker. Fin cykelväg in till Uppsala city (tar ca 30 minuter) men även bra och täta bussförbindelser varav närmsta hållplats ligger ca 500m från huset.

I Vänge är det lätt att trivas! Missa inte detta underbara hus, belägen på en parkliknande oas mitt i Vänge. Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lärarvägen 25, Såld i Vänge, Uppsala Planlösning från Lärarvägen 25, Såld i Vänge, Uppsala Planlösning från Lärarvägen 25, Såld i Vänge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad