Såld

Länna, Uppsala

Lännalöt 12

Slutpris: 3 975 000 kr

Lännalöt 12

Tillbyggd fritidsfastighet med stor naturtomt och sjöutsikt, endast 20 minuter från centrala Uppsala

Välkomna till Lännalöt 12, högt belägen fastighet på en fantastisk naturtomt med sjöutsikt, endast 20 minuter från Uppsalas stadskärna.

Tillbyggd vinterbonad fritidsfastighet som brukas som åretruntbostad. Egen brunn och kommunalt avlopp, samt förberett framdraget kommunalt vatten.
Fastigheten är ursprungligen en fritidsfastighet från 1968 som byggdes till i början på 80-talet. Den stora tomten på 3 020 m², gränsande till skog och belägen på en höjd med vy mot Lötsjön, bjuder in till lek och umgänge. Här frodas och växer grönskan med gott om möjligheter för mer odling och trädgårdspyssel.

Länna erbjuder närhet till natur och grönområden i överflöd, från bostaden har du sjöutsikt mot närliggande Lötsjön med både bad och fiskemöjligheter. För dig som gillar att vandra, har du här en del av Upplandsleden som passerar längs med Lötsjön. I området finns det även bensinmack med närlivs, förskola och skola för de yngsta barnen, och populära restaurangen Länna Bruk. Dessutom har du goda kommunikationer med regiontrafikens bussar som snabbt tar dig till Uppsala eller till Arlanda.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lännalöt 12, Såld i Länna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad