Såld

Harkie, Västerås

Länkstigen 6

Slutpris: 3 100 000 kr

Länkstigen 6

Charmigt och gediget hus med naturnära läge!

Njut av tillvaron i detta trivsamma hus med fantastiskt läge och rogivande naturtomt!

Gediget åretruntboende i omtyckta Harkie om 72 kvm boyta på entréplan samt ca 45 kvm (uppgift enligt säljaren) möblerbar yta på ovanvåningen.
Här bor du med skog och natur alldeles intill huset och tomten om 2 081 kvm rymmer, förutom bostadshuset, ett garage med carport och förråd intill, isolerad gäststuga/förråd, friggebod och en vedbod. För den trädgårdsintresserade finns här diverse rabatter, grönsaksland och odlingar att ta sig ann.
Huset erbjuder 3 sovrum, ett fräscht duschrum, WC och ett stort allrum med öppen planlösning till kök där samvaro med familjen blir en naturlig del i vardagen. Bekvämt boende med kommunalt VA och Fiber finns vid tomtgräns

Det här är det ultimata boendet för dig som ställer höga krav på din omgivning. Fina promenadstråk i skog och mark och på bara några minuter tar du dig ner till Mälaren och den egna båtplatsen till fots. För den golfintresserade finns vackra Frösåker Golfbana inom cykelavstånd och en bilfärd på 25 minuter tar dig in till Västerås.
Huset är förbesiktigat.

Länkstigen 6 är lätt att förälska sig i och bör upplevas på plats!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Länkstigen 6, Såld i Harkie, Västerås Planlösning från Länkstigen 6, Såld i Harkie, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close