Kommande bostad

Jarlaberg, Nacka

Landåvägen 75

  • price tag icon 5 597 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 63 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 597 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1989
Landåvägen 75

Fint renoverad lägenhet med ett fritt läge och en stor balkong med sol eftermiddag och kväll.

- Stor balkong i sydvästläge med fritt läge och vackra solnedgångar
- Fint renoverat badrum och kök samt stora lättmöblerade rum
- Lugnt och mysigt område mellan Nacka Strand och Nyckelviken
- Tunnelbana till området beräknas vara klar år 2030

Lägenheten ligger högt upp, är ljus och fri och har en stor balkong med bästa solläge i sydväst. Här njuter man gärna av frukost, lunch och middag. Lägenheten är i mycket fint skick med en mysig matplats i ett burspråk med ett modernt kök intill. Ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp och hemmakontor. Ett fint renoverat badrum samt ett sovrum utan insyn och med plats för dubbelsäng och bra förvaring. Utmärkta förvaringsmöjligheter i en walk-in closet och ett externt förråd i huset.

En stor och ekonomisk stabil förening där värme, vatten, tv och internet ingår i avgiften.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. På den vackra, bilfria och barnvänliga gården finns tvättstuga, föreningslokal och bastu. Ligger intill Nacka strand och Nyckelviken, Nacka Forum och cirka 15 min in till stan. Det är bara några minuters promenad till SL-båtarna som bland annat tar dig till Nybrokajen eller Djurgården. Den kommande tunnelbanestationen kommer även ligga med en uppgång nära och beräknas vara klar runt 2030.

Intresseanmälan
Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Landåvägen 75, Kommande i Jarlaberg, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad