Såld

Jarlaberg, Nacka

Landåvägen 73

Slutpris: 3 580 000 kr

Landåvägen 73

** Inglasad balkong ** Optimalt planerad 4:a ** Badrum och gäst-wc ** Närhet till kommunikationer, Sl-båtar in till City, Nyckelviken och serviceutbud i Nacka Forum **

Här finns möjligheten att förvärva denna välplanerade 4:a med en trivsam inglasad balkong! Bostaden disponerar idag tre st rofyllda sovrum, ett välutrustat kök med gott om förvaring, ett funktionellt badrum samt ett socialt vardagsrum. Vardagsrummet förlängs av en inglasad balkong. Från hallen nås en rymlig klädkammare samt en gäst-wc. Till bostaden hör ett externt förråd. I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. SL-båtarna från Nacka strand tar er enkelt in till Nybrokajen. Här bor ni bekvämt med även närhet till all tänkbar service i Nacka forum. Välkommen till en lägenhet att trivas i! Trevlig välskött förening med festlokal, övernattningslägenheter, bastu, barnvagnsrum och cykelförråd.

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Landåvägen 73, Såld i Jarlaberg, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad