Såld

Jarlaberg, Nacka

Landåvägen 73

Slutpris: 2 350 000 kr

Landåvägen 73

Välplanerad minitrea högt upp i huset med inglasad balkong i väst!

Välplanerad minitrea högt upp i huset med inglasad balkong i väst!

*ACCEPTERAT PRIS*

- Minitrea
- Walk in closet
- Inglasad balkong i väst
- Hiss raka vägen ner till förråd
- Fräscht helkaklat badrum med golvvärme

Här finns möjligheten att förvärva denna 3:a om 63 kvm. Välplanerad och renoverad bostad med generös inglasad balkong! Bostaden disponerar idag två rofyllda sovrum. Gott om förvaring i både förråd i bostaden och separat förråd i källaren samt inbyggda garderober. Ett välutrustat kök med gott om förvaring och arbetsytor. Stilrent helkaklat badrum, utrustat med bland annat golvvärme och tvättmaskin. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier med plats för soffa, bord och tv-möbel. Utanför fönstret har ni direkt närhet till naturen utan insyn från grannar.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med även närhet till all tänkbar service i Nacka forum som goda kommunikationer i from av båtar nere i Nacka strand, bussar till Jarlaberg samt den kommande tunnelbanan som beräknas vara färdig 2030. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Landåvägen 73, Såld i Jarlaberg, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad