Såld

Jarlaberg, Nacka

Landåvägen 14

Slutpris: 2 660 000 kr

Landåvägen 14

Fantastisk sjöutsikt över Stockholms inlopp och en stor balkong i bästa sydvästläget

- Fantastisk sjöutsikt och strålande vyer över glittrande vattenspegel och händelserikt båtliv.
- Stor inglasad balkong i sydvästläge med sol från förmiddag till solnedgång över Djurgården.
- Högt fritt läge över en grönskande dal med tallar berg och djurliv, alltid något att titta på.
- Fint skick med stora lättmöblerade rum och nyrenoverat badrum

Med ett av Jarlabergs bästa lägen bor du här med hög trivselfaktor och fantastisk sjöutsikt där du kan se kryssningsfartyg långsamt passera och njuta av solnedgången över Djurgården. Lägenheten ligger högt upp, är ljus och fri och har en stor inglasad balkong med bästa solläge i sydväst. Här njuter man av frukost, lunch och middag oavsett väder och vind. Lägenheten är i mycket fint skick med en mysig matplats i ett burspråk med även här vacker utsikt, ett fint renoverat badrum, stora och lättmöblerade rum, samt utmärkta förvaringsmöjligheter i en walk-in closet och ett externt förråd i huset.

Bra förening där värme, vatten, kabel-tv och internet ingår i avgiften.

På den vackra, bilfria och barnvänliga gården finns tvättstuga, föreningslokal och bastu. Ligger intill Nacka strand och Nyckelviken, Nacka Forum och cirka 15 min in till stan. Det är bara några minuters promenad till SL-båtarna som bland annat tar dig till Nybrokajen eller Djurgården. Den kommande tunnelbanestationen kommer även ligga med en uppgång nära och beräknas vara klar runt 2030.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Landåvägen 14, Såld i Jarlaberg, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad