Såld

Gryta, Västerås

Labradorvägen 64

Slutpris: 1 995 000 kr

Labradorvägen 64

På ostört läge med radhuskänsla!

Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet med gavelläge på populära Gryta! Med en topprenoverad interiör och en magisk uteplats i bra solläge erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av stil, komfort och närhet till det mesta Gryta har att erbjuda!

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig och luftig atmosfär med praktisk förvaring och en klädkammare med bra utrymme som idag används som kontor. Den nyligen renoverade interiören präglas av moderna ytskikt. Vardagsrummet är väl upplyst tack vare stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Det nyrenoverade köket är utrustat med moderna vitvaror, stilfulla köksluckor och generöst med förvaringsutrymme. Sovrummen är rymliga och fina med bra förvaring och plats för dubbelsäng. Nyrenoverat och stilrent badrum med dusch, kommod, kombinerad tvätt/torkmaskin och toalett.

Den verkliga pärlan i denna bostad är den magiska uteplatsen i bra solläge. Med gott om utrymme för utemöbler och gröna växter blir den din egen oas för avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar.

Här bor ni inte bara i en förening med bra ekonomi utan även i ett väldigt barnvänligt område med trevligt grannskap. Området erbjuder livsmedelsaffärer, skolor, förskolor, lekplatser.

Varmt välkomna att boka in er till visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Labradorvägen 64, Såld i Gryta, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad