Såld

Luthagen, Uppsala

Kyrkogårdsgatan 16F

Slutpris: 1 925 000 kr

Kyrkogårdsgatan 16F

Välplanerad etta med sovalkov och balkong

Välkommen till denna mysiga och kvadratsmarta etta med balkong, sovalkov och separat litet kök. Belägen i stabil förening i fastighet uppförd 1943 i attraktivt och lugnt kvarter i Luthagen med endast ett stenkast till Ekonomikum. Mycket populärt läge med Uppsalas alla nationer utanför knuten och gångavstånd/cykelavstånd till såväl City som Resecentrum. Perfekt boende för studenten eller som förstagångslägenhet.

Lägenheten fördelar sig på hall med förvaring, rum som rymmer både soffa, soffbord, matbord, skrivbord samt säng i sovalkov och utgång till den mysiga balkongen som är vänd mot föreningens innergård. Vidare finns litet arbetskök med gott om förvaring och rejäla vitvaror som fullstor spis med ugn och kyl/frys samt med fönster mot gården. Badrummet är stamrenoverat och har badkar. Förvaring via garderober i hallen samt via två källarförråd.

Förening med flera gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykelförråd , bastu, samlingslokal och övernattningsrum mm. Fin innergård med fruktträd, syrénbuskar och planteringar. Väl underhållen fastighet med nyligen genomförd fasadrenovering och målning av fönster samt låg belåning. Mycket omtyckt läge i Luthagen då allt ligger inom kort promenadavstånd. I närområdet finns flera fina parker, populära restauranger och caféer, livsmedelsbutik mm. För den som helt vill lämna stadens brus finns närbelägna Stabbyskogens friluftsområde med elljusspår och grillplats i vacker skogsmiljö. Varmt välkommen till visning!

Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kyrkogårdsgatan 16F, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad