Såld

Luthagen, Uppsala

Kyrkogårdsgatan 16D

Slutpris: 2 475 000 kr

Kyrkogårdsgatan 16D

Charmig lägenhet i Luthagen med högt i tak och vackra trägolv!

Välkommen till denna hemtrevliga och välplanerade 2,5:a med ett utmärkt läge i populära Luthagen! Bostaden är belägen på våning 1 av 3 och erbjuder tidstypiska detaljer ifrån 40-talet, såsom högt i tak, vackra golv samt stora delar av originalinredningen bevarad i köket!

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med förvaring. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i sydostläge och med möjlighet att bygga en trappa ner till innergården om man önskar. Kök med bevarad originalinredning. Matrum/arbetsrum intill kök (möjligt att ta ner väggen och skapa ett större kök, se alternativ planlösning). Stort sovrum med förvaring samt stamrenoverat badrum med dusch.

Välmående bostadsrättförening med belåning på 2685 kr/kvm och många stora renoveringarna gjorda. Många gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga med torkrum, bastu, pingisrum/festlokal, hobbyrum, övernattningsrum och invändiga cykelförråd. God extern förvaring i två till bostaden hörande externa förråd. Som boende i föreningen spenderar man gärna mycket tid i den gemensamma trädgården, här kan man slå sig till ro i skönt möblemang, arrangera en grillkväll för vännerna, barnen trivs i sandlådan med de tillhörande leksakerna och ni kan njuta av vacker blomster, goda äpplen eller svarta vinbär.

Bo i en av de mest trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan. Bara ett kvarter från Ekonomikum och med kort promenad till nationer och exempelvis universitetsaulan.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kyrkogårdsgatan 16D, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Kyrkogårdsgatan 16D, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad