Såld

Luthagen, Uppsala

Kyrkogårdsgatan 16 C

Slutpris: 2 495 000 kr

Kyrkogårdsgatan 16 C

Inbäddad bland vackert grönskande gårdar finner ni denna stora 2:a i fint skick med balkong i sydost

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

En rask promenad från stadskärnan tar er till denna bostadsrättsförening som byggdes under 40-talet. Ni möts av en grönskande, lummig gård med bl a böljande äppelträd och syrener. En halvtrappa upp finner ni denna bostad som utstrålar 40-tal med stenskivor i fönster, extra takhöjd, platsbyggd förvaring och djupa fönsternischer. Balkongen i sydost rymmer både möblemang och egna planteringar, den har dessutom en egen trappa ned till föreningens trädgård, perfekt de dagar man vill göra en äppelpaj på föreningens smakrika äpplen eller då man vill bjuda in vännerna på fika och nyttja någon av trädgårdsgrupperna. Det finns odlingslotter att bruka och nuvarande ägare har dessutom gjort en egen liten rabatt under balkongen.

Rymlig 2:a i fint skick och attraktiv planlösning med stort kök som gör alla mat- eller umgängesintresserade frälsta! Man har tagit bort en vägg för att få extra rymd och mer tilltalande umgängesyta, detta i kombination med skåpinredning i gräddvitt och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Även sovrummet är rymligt med platsbyggd förvaring samt gott om plats för både dubbelsäng samt ytterligare möblemang...under våren vaknar ni dessutom till vackert blommande Magnoliaträd utanför fönstret. Vardagsrummet är väl tilltaget för att ge god plats åt soffgrupp, tv-möbel och ytterligare möblemang, från detta rum når ni även den inbjudande balkongen. Kaklat våtutrymme med badkar som renoverades av tidigare ägare. Hallen bjuder på avhängningsyta samt välkomnande vy över bostaden.

Välmående bostadsrättförening med låg belåning per kvadratmeter och de större renoveringarna gjorda. Många gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga med torkrum, bastu, pingisrum/festlokal, hobbyrum, övernattningsrum och invändiga cykelförråd. God extern förvaring i två till bostaden hörande externa förråd. Som boende i föreningen spenderar man gärna mycket tid i den gemensamma trädgården, här kan man slå sig till ro i skönt möblemang, arrangera en grillkväll för vännerna, barnen trivs i sandlådan med de tillhörande leksakerna och ni kan njuta av vacker blomster, goda äpplen eller svarta vinbär.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kyrkogårdsgatan 16 C, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Kyrkogårdsgatan 16 C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad