Såld

Kvicksund, Västerås

Kvicksundsstigen 8

Slutpris: 2 850 000 kr

Kvicksundsstigen 8

Gavellägenhet i två plan med hänförande Mälarutsikt, två uteplatser och inglasad balkong!

Nu ges det unika tillfället att förvärva denna lägenhet om två plan i souterräng med gedigen radhuskänsla!
Genomgående renoverad gavellägenhet där man inte lämnat någonting åt slumpen. Goda materialval och genomtänkta lösningar. Egen uteplats samt ingång i markplan där du kan grilla och njuta av eftermiddagssolen. Suktar du efter något sött kan du plocka vindruvor direkt från den slingrande plantan som pryder entrén. När du kliven innanför dörren möts du av en öppen och tilltalande planlösning mellan hall, kök och allrum. Köket med en stor köksö som kan samla familjen vid matlagning, utrustat med allt man kan tänkas behöva. Samtliga rum är ljusa och det känns som att blicken dras mot den inglasade balkongen och ut över Mälaren med dess båtliv. På entréplan finner du även ett nyrenoverat duschrum med tvättmöjligheter, sovrum och en kombinerad klädkammare/kontorshörna.
En trappa ner finns ytterligare två sovrum, nyrenoverat badrum med badkar och ett stort vardagsrum. Härifrån tar du dig ut till uteplatsen - trädäck under paviljong som möter plattor, plantering och grönska. Runt hörnet finns ytterligare ett trädäck där du kan njuta av förmiddagssolen i en solsäng eller gå några steg ner till bryggan för att ta ett dopp. Oavsett årstid är detta det ultimata boendet för dig som vill ha nära till natur och vatten, njut av Mälarens båt- och badliv under sommaren och vinterisen med skridskoåkning under de kallare månaderna.

Bostadsrättsföreningen Stensjöpärlan är något utöver det vanliga. Du som boende i föreningen har tillgång till de gemensamma bryggorna och stranden, båtplats om så önskas, köksträdgården, enskilda kolonilotter för odling, förvaringsutrymme av båtmotorer och dylikt, tvättstuga, övernattningslägenhet och föreningslokal med pub och biljardbord. Det är även en förening under ständig utveckling som senast förra året gjorde en avgiftssänkning samt gjorde en klimatsmart investering i våras i form av solenergi, som förutom miljön även ska gynna de boendes ekonomi.

I Kvicksund bor du bekvämt vart i livet du än befinner dig. Närhet till förkola och skola (F-9), Ica med postombud, idrottsplats, ny padelbana, golfbana samt goda förbindelser med både buss och tåg. Här bor du med Västerås, Eskilstuna och Kungsör inom en radie på tre mil.

Varmt välkommen att bo utan att behöva kompromissa om något!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kvicksundsstigen 8, Såld i Kvicksund, Västerås Planlösning från Kvicksundsstigen 8, Såld i Kvicksund, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad