Till salu

Kvarnholmen, Nacka

Kvarnholmsvägen 100

  • price tag icon 5 928 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 595 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 71 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 928 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023/2024
Kvarnholmsvägen 100

Prisvärd 3:a med stor balkong och två toaletter!

OBS! Säljs på ritning. Bostaden är inte tillträdd.

Tryck på 3D för virtuell visning.

Stilren, ljus och optimalt planerad 3:a om 71 kvm med väl tilltagen balkong om hela 15 kvm som bjuder på vattenutsikt över Stockholms inlopp och Svindersviken! Bli först att flytta in i denna helt nyproducerade bostad som har ett optimalt läge på expansiva och eftertraktade Kvarnholmen.

Bostaden är belägen på Kvarnholmens soliga södra sida. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. För dig som bara behöver bil ibland erbjuds bilpool som smidigt bokas via app, p-plats med laddstolpe finns placerad precis utanför fastigheten. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge och rekreation.

Snabbt tillträde möjligt!

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Kvarnholmsvägen 100, Till salu i Kvarnholmen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad