Kommande bostad

Kvarnholmen, Nacka

Kvarngränd 5

  • price tag icon 2 170 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 895 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 40 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 170 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 (med hiss)
Kvarngränd 5

Industrikänsla, stora fönster, perfekt planerad, Stockholms kanske lyxigaste takterrass i föreningen

- Välplanerad 1a med optimal planlösning.
- Industri möter nutid
- Sjöutsikt över Stockholms inlopp
- En av Stockholms häftigaste terrasser i föreningen
- Fantastiskt läge med närhet till allt.
- Kök fullt utrustad maskinellt.
- Mycket bra skick, bara att flytta in.
- Mycket bra förvaring.
- Pendelbåt till Strandvägen 20 min och 10 min med cykel eller buss till slussen

Sällan ute till försäljning! Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 1a i populära Kvarnholmen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City med både buss och pendelbåt. Bostaden erbjuder allt från en härlig planlösning, stort kök samt härliga fönster i en industriell känsla. Detta är en bostad som måste ses på plats!

Bostaden är mycket fräsch med stilrena materialval. Här är det bara att flytta in! Bostaden erbjuder allt från ett välplanerat kök som är fullt utrustat maskinellt med kyl/frys, spishäll, diskmaskin samt inbyggd micro och ugn. Mycket goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Allrummet är stort och luftigt och är väldigt lättmöblerat. Här får man enkelt plats med större soffa, tv-möbler, matbord samt annat möblemang om så önskas. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Från allrummet har man även en rymlig sovalkov där man får plats med dubbelsäng.

Ytteffektivt badrum i tilltalande färger där du har toalett, dusch och handfat med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen har en mycket stor gemensam takterrass belägen endast en trappa upp med inglasat uterum, flera sittgrupper och stort antal gasolgrillar att nyttja. Här har du en än mer hänförande utsikt över Stockholm, Djurgården och Stockholms inlopp. Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i City. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården/Lidingö.

- Tillgång till garage
- Närhet till stort serviceutbud
- Cykel till Slussen ca 10min
- Buss till Slussen ca 10min
- Övernattningslägenhet
- Källarförråd
- Bra resturangutbud

Intresseanmälan
Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Kvarngränd 5, Kommande i Kvarnholmen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad