Såld

Kungsgärdet, Uppsala

Kvarnbogatan 9

Slutpris: 6 330 000 kr

Kvarnbogatan 9

Välkommen till Kungsgärdet!

I anslutning till området ligger Uppsalas vackra botaniska trädgård, med tropiskt växthus, café, orangeri och grönytor. Ni har även närhet till Stadsskogen som erbjuder gott om friluftsområdenas för den som vill promenera, cykla eller åka längskidor vintertid. Detta är ett område som passar alla som söker lugna och lummiga kvarter med närhet till stadskärnan.

Skolor och barnomsorg
Bergaskolan (F-5), Gluntens Montessoriskola (0-9), Kunskapsskolan (7-9 + gymnasium) och Rosendalsgymnasiet, samt flertalet förskolor.

Kommunikation
Från Kungsgärdet är det endast en snabb promenad ner till stan. Längs med Norbyvägen och Ekebyvägen trafikerar stadsbussarna med täta turer.

Natur och fritid
Området har direkt närhet till Botaniska trädgården och Stadsskogen. I närheten finns även Studenternas idrottsanläggning och Kåbo golfklubb. Bakom Carolina Rediviva ligger den populära Pelle Svanslös lekpark.
Bror Hjorts hus finns inom området. Kända byggnader som Carolina Rediviva och Uppsala slott ligger på promenadavstånd.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kvarnbogatan  9, Såld i Kungsgärdet, Uppsala Planlösning från Kvarnbogatan  9, Såld i Kungsgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad