Såld

Kungsgärdet, Uppsala

Kvarnbogatan 35

Slutpris: 8 820 000 kr

Kvarnbogatan 35

Charmig villa i fint skick på Kungsgärdet, perfekt för en barnfamilj med höga krav!

Äntligen kommer ett större hus på populära Kungsgärdet som ger utrymme för hela familjen! Dessutom i genomgående gott skick med många stora renoveringar genomförda, perfekt för den som helst vill flytta in utan att göra en massa åtgärder!

Entréplan erbjuder vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning ger gott om plats för sociala ytor. Från vardagsrummet nås den stora altanen, som ligger i skyddat västerläge med eftermiddags- och kvällssol. På entréplan finns även tre bra sovrum samt ett badrum med dusch. En trappa ner finner ni källarvåningen med ett allrum/gillestuga, stor tvättstuga med gott om arbetsyta, ett stort förråd, ett väl tilltaget sovrum samt ett mycket stort badrum med hörnbadkar.

Mysig trädgård med fruktträd och plats för lek och spel. Detta är en bostad för er som vill bo i lugna och lummiga kvarter men med promenadavstånd till Uppsala city med allt vad det har att erbjuda! Du har även närhet till botaniska trädgården, Stadsskogen som erbjuder gott om friluftsområden att promenera, cykla eller åka längdskidor i vintertid.

Skola/ förskola
Bergaskolan (F-5), Gluntens Montessoriskola (F-9), Kunskapsskolan (7-9 + gymnasium) och Rosendalsgymnasiet, samt flertalet förskolor.

Kommunikation
Från Kungsgärdet är det endast en snabb promenad ner till stan. Längs med Norbyvägen och Ekebyvägen trafikerar stadsbussarna med täta turer.

Natur och fritid
Området har direkt närhet till Botaniska trädgården och Stadsskogen. Bakom Carolina Rediviva ligger den populära Pelle Svanslös lekpark.
Evolutionsmuséet och Bror Hjorts hus finns också i närområdet.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kvarnbogatan 35, Såld i Kungsgärdet, Uppsala Planlösning från Kvarnbogatan 35, Såld i Kungsgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad