Såld

Hasseludden, Nacka

Kvarnbergsvägen 10

Slutpris: 15 018 000 kr

Kvarnbergsvägen 10

Lugnet vid sjön! Strandtomt vid Kvarnsjön!

Ett paradis vid vattnet! Denna unika fastighet erbjuder en idyllisk livsstil vid vattnet och är en dröm för den som älskar naturen och vackra vyer.

Strandtomt vid vackra Kvarnsjön! Väl tilltagen tomt om hela 2146 kvm med härlig sluttande gräsmatta ner mot bryggan och lilla sandstranden. Här kan ni njuta av simning, båtliv och fiske. Vackra soluppgångar över vattnet är en del av din vardag här. Fina planteringar, fruktträd, bärbuskar och flertalet uteplatser.

Huvudbyggnaden är ursprungligen byggd 1909, men har byggts om och till genom åren. 213 kvm boarea och 14 kvm biarea. På entréplan finns utmärkta sällskapsutrymmen, stort kök och ett mysigt inglasat uterum om hela 23 kvadratmeter. Övre plan erbjuder tre sovrum, badrum, allrum och utgång till balkonger. Källaren har relax med bastu, tvättstuga och god förvaring. Fiber finns indraget.

Nere vid vattnet finns ett fullt utrustat gästhus om 69 kvm boarea. Använd det själv, generationsboende eller hyr ut med goda intäkter.

Detta gästhus är inte bara en plats att koppla av utan även en utmärkt investeringsmöjlighet. Med dess attraktiva läge och bekvämligheter kan det generera goda hyresintäkter året runt. Det är perfekt för korttidsuthyrning till semesterfirare som söker en fridfull och avkopplande vistelse vid vattnet. Dessutom erbjuder det flexibla möjligheter för generationsboende.

Läget är väldigt privat. Liten gata, med extremt lite biltrafik. Fastigheten är belägen i det eftertraktade området Hasseludden, känt för sin natur, lugn och närhet till både skog och hav. Här kan du njuta av friluftslivet året runt med vackra promenader, löprundor och cykelturer. Skolor, affärer och kollektivtrafik finns i närheten, och du har enkel tillgång till Stockholms city. Gångavstånd till båtbryggan med SL-båtar som tar dig till stan, eller vidare ut i skärgården. Gångavstånd både till Yasuragi Hasseludden och Skepparholmen.

Säljarens ord om huset: "Vi uppskattar allra mest det lugna läget med vår härliga sjötomt med brygga för både bad och avslappning. Möjlighet till stora middagar med släkt och vänner tack vare de generösa sällskapsytorna. Det finns till och med möjlighet för generationsboende om man inte vill hyra ut det extra huset som finns på tomten. Vill man åka till stan finns goda möjligheter med både båt och buss."

En unik möjlighet att äga en fantastisk bostad med en spektakulär sjöutsikt och tillgång till det bästa av skärgårdslivet. Här kan du skapa minnen som varar livet ut och njuta av en avkopplande och harmonisk tillvaro. Fastigheter som denna kommer sällan ut på marknaden. Här lever ni lantlivet, men har ändå Stockholm city på nära håll.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kvarnbergsvägen 10, Såld i Hasseludden, Nacka Planlösning från Kvarnbergsvägen 10, Såld i Hasseludden, Nacka Planlösning från Kvarnbergsvägen 10, Såld i Hasseludden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad