Såld

Skuru, Nacka

Kungsvägen 4

Slutpris: 6 000 000 kr

Kungsvägen 4

BYGGKLAR TOMT I CENTRALA NACKA!

Välkommen till denna fina och byggklara tomt, belägen på en mysig gata I Skuru! Återvändsgata med lite trafik. Några minuters promenad från Skurusundet!

Knappt 10 km från Slussen ges här chansen att bo i idyllen, granne med havet och naturen! Utan att överdriva så kan vi lätt konstatera att här erbjuds det bästa av två världar, som gör livet enkelt att leva.

Mysig tomt med möjlighet till flera uteplatser och till odling.

Blir man badsugen så nås badplatsen nere i Bastusjön på några minuter.

Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett trevligt bostadsområde, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel.

Gällande detaljplan finns som nedladdningsbart dokument. Läs igenom noggrant för att säkerställa byggrätt. För detaljfrågor, vänligen kontakta Nacka Kommun.

Anslutning till kommunalt VA finns vid tomtgräns och är betalt.

Läget till Nyckelviken med möjlighet till promenad och träning på fina barkspår i skog och klippbad vid brukshundsklubben. Den nyligen i ordninggjorda Ledungastigen, brant promenad vid Skurusundet, är otroligt vacker.

Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butik i Ektorps centrum. Närhet till bussar i Skuru 409, 449 och nära till övriga bussar.

Åk gärna förbi och titta själv och ring mäklaren för att anmäla intresse!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad