Såld

Gideonsberg, Västerås

Kungsljusgatan 7

Slutpris: 1 350 000 kr

Kungsljusgatan 7

Bo i de populära triangelhusen!

Ta den stora hissen upp till våning 4 och kliv in i denna nyproducerade 1rok med tilltalande och smart planlösning.

Genomgående vitmålade väggar och snyggt parkettgolv. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här finns utgång till balkong på våning 4 i soligt syd-/väst- läge som garanterar härliga stunder och fina soltimmar. Köket är fullutrustat med bra ytor, diskmaskin, micro, ugn, induktionshäll och kyl/frys. Helkaklat badrum med golvvärme samt kombinerad tvätt- och torktumlare. Bra med förvaring via garderober och skåp.

Faciliteter som föreningslokal, övernattningslägenhet och gemensam tvättstuga finns att tillgå av föreningens medlemmar.
Föreningen hyr ut bilplatser till medlemmarna i garage (elbilsplatser finns) samt p-platser på området, med eller utan el och gott om gästparkeringar.

I området finns direkt närhet till grönområden, lekplatser och förskola. Närhet till fler matbutiker och busskommunikation.
Cykelavstånd till Högskolan, city och centralstationen.

Varmt välkommen på visning - anmäl dig och titta förbi!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsljusgatan 7, Såld i Gideonsberg, Västerås Planlösning från Kungsljusgatan 7, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad