Såld

Gideonsberg, Västerås

Kungsljusgatan 11

Slutpris: 2 270 000 kr

Kungsljusgatan 11

Radhuskänsla med balkong, altan och egen grästäppa

Unik lägenhet på Södra Gideonsberg - nyproducerad 2019.

Här bor du med spännande utformning och speciell planlösning. Fönster i 3 väderstreck och rymlig, trekantig balkong i soligt läge. Från balkongen når du en väl tilltagen altan där det finns gott om plats för samkväm och egen grästäppa till ger radhuskänsla.
Fint och ljust kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Rymligt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum, varav ena med praktisk garderobsvägg bakom skjutdörrar. I källaren finns tillhörande lägenhetsförråd, hissen går ända ner.

Föreningen erbjuder medlemmarna och deras gäster föreningslokal med pentry och uteplats, övernattningslägenhet och tvättstuga.
Föreningen hyr ut bilplatser till medlemmarna i garage (elbilsplatser finns) samt p-platser på området, med eller utan el och gott om gästparkeringar.

I området finns direkt närhet till grönområden, lekplatser och förskola. Södra Gideonsberg erbjuder mataffärer, goda kommunikationer och grönytor.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsljusgatan 11, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad