Såld

Stockholm

Kungsklippan 22

Slutpris: 2 600 000 kr

Kungsklippan 22

Charmig, ljus och lättmöblerad etta mitt i stan!

Charmig, ljus och lättmöblerad etta mitt i stan!
En mycket centralt belägen funkisetta med kvadratmetrarna på helt rätt ställe, där de två stora fönsterpartierna ger en ljus och trivsam känsla. Här bor du i ett mysigt och vackert område runt Rådhuset, med ett rikt utbud av restauranger, fik, butiker och promenadstråk vid vattnet – allt inom ett par minuters gångavstånd. Lägenheten ligger supercentralt med tillgång till nöje och all shopping som Stockholm innerstad har att erbjuda. På 10 minuter promenerar du till såväl Åhléns City och Sergels Torg, som till Gamla stan eller Fridhemsplan.

Lägenheten är väldisponerad och har allt du behöver. Tack vare det separata arbetsköket finns här gott om plats för matplats, soffa, soffbord och säng. Bostaden har flertalet charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår såsom stora fönsterpartier, fönsterbrädor i sten, speglade dörrar samt en generös takhöjd som skapar rymd i rummet. Det helkaklade badrummet i grått och vitt erbjuder smart förvaring i form av kommod och hyllplan ovanför wc.

Du har närheten till trevliga promenadstråk vid Norr Mälarstrand och Karlbergskanalen samt avkopplande grönska vid Kronobergsparken. På 3 minuter når du korsningen Scheelegatan/Fleminggatan där du hittar Kungsholmens nya knutpunkt med gym, apotek och systembolag samt en av innerstadens mest välsorterade ICA Kvantumbutiker.

Här finns också mycket goda kommunikationer. Med hiss ned till Rådhusets T-bana bara några meter från dörren når du T-centralen och Centralstation på 5 minuter. Väl där har du direkt tillgång till samtliga tunnelbeneförbindelser, fjärr- och regionståg, Arlanda Express och Citybussar. Eller så hoppar du på en av de många innerstadsbussarna som går förbi Rådhuset och tar dig till över hela stan ovanför jord – oavsett om du vill till Vasastan, Fridhemsplan, Östermalm, Gamla Stan eller Södermalm.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close