Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsklippan 22, 3 tr

Slutpris: 4 800 000 kr

Kungsklippan 22, 3 tr

Välplanerad tvåa med stor balkong och fantastisk utsikt!

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med stor balkong och fantastisk utsikt! Här har ni 44,5 väl utnyttjande kvadratmeter som funkar likväl för paret som singelhushållet. Ni har en social och öppen planlösning mellan kök samt en stor balkong i sydvästläge som blir en förlängning av vardagsrummet. Här har ni även nyslipade och ljuspigmenterade golv sen hösten 2021. Genomgående för lägenheten är rikligt med ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck, charmiga originaldetaljer såsom speglade dörrar, höga lister och fönsternischer av marmorkaraktär samt gott om förvaring.

Här bor ni i bästa läge med flertalet restauranger, fik och butiker samt har nära till trevliga promenadstråk vid Norr Mälarstrand och Karlbergskanalen samt härlig grönska vid Kronobergsparken. Ni får här den bästa kombinationen av lugna grönområden och citypuls. På en promenad om bara 10 minuter når ni Åhléns City, Sergels torg och all annan shopping och nöje Stockholm innerstad har att erbjuda. Mycket goda kommunikationer med flertalet bussar, Rådhusets T-bana och endast 5 minuter från T-centralen med tågförbindelser, Arlanda Express samt tunnelbana och citybussar.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad