Såld

Stockholm

Kungsklippan 20, 9tr

Slutpris: 3 150 000 kr

Kungsklippan 20, 9tr

Yteffektiv etta med kungsbalkong, högst upp i huset med magisk utsikt över Riddarfjärden och city!

- Kungsbalkong
- Fantastisk utsikt mot Riddarfjärden och city!
- Högst upp i huset
- Synnerligen välplanerad
- Rymlig matplats
- Välutrustat kök
- Källarförråd
- Välskött förening
- Bra läge

Välkommen till en ytterst välplanerad etta om 23 kvadratmeter. Bostaden är belägen högst upp i huset med magisk utsikt över takåsar och Riddarfjärden. Kungsbalkongen med markis, infravärme och infällda spotlights fungerar som ett extra rum från tidig vår till sen höst. Luftigt allrum med plats för säng, soffbord och annat önskvärt möblemang. Stilrent kök med bra förvaring, utrustat med bland annat diskmaskin. Bardisk som till vardags sitter 3-4 personer men med praktisk förlängningsskiva möjliggör middagar för 7-8 personer. Helkaklat och fräscht badrum samt välkomnande hall med plats för avhängning och förvaringsmöbel. Extern förvaring i ett källarförråd.

Elegant fastighet anno 30-tal. Brf Kungsklippan är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har låg belåning på 4625kr/kvm enligt årsredovisning 2020 och registrerades år 1934. Föreningen är Sveriges näst största bostadsrättsförening och upplåter 1031st bostadsrätter och 47st lokaler som är en bra inkomstkälla. I föreningen finns det fem gemensamma takterrasser med en fantastisk utsikt över Stockholm. Föreningen har även två grillplatser, fyra övernattningslägenheter för gäster, cykelrum, kajakplatser samt garage och parkeringsplatser.

Toppläge på Kungsholmen mellan Kungsholmstorg och idyllisk strandpromenad! Unik kombination av lugnet på Kungsholmen och direkta närheten till stadens puls. Nära Kungsholms strand och Norr Mälarstrands vackra strandpromenader. Här finns fina jogging- och cykelspår samt flera utomhusgym. Kungsholmstorg med Ica, Konsum och all service på nära gångavstånd. Området kring Kungsholmstorg innehar mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Trattorian, Mäster Anders, Restaurang Agnes, Kungsholmens vinbar och Winjas Delikatess- och Grosshandel. Några minuter bort finns nybyggda Ica Kvantum och systembolag, apotek samt SATS träningscenter. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken, Stadshusparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Utmärkta kommunikationer i T-bana Rådhuset och ett flertal busslinjer som finns runt hörnet. En kort promenad till Centralstationen och Arlanda express.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsklippan 20, 9tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad