Såld

Stockholm

Kungsklippan 14, 8 tr

Slutpris: 3 800 000 kr

Kungsklippan 14, 8 tr

Ljus och ytterst välplanerad 2:a högt upp i huset med balkong i sydost!

Ljus och ytterst välplanerad 2:a högt upp i huset med balkong i sydost! Lugnt toppläge på Kungsholmen nära Rådhuset, Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. Härlig balkong i öst/sydöst med utsikt över stan. Optimal planlösning med rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, ett trivsamt arbetskök och ett väl tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för matplats och vardagsrumsdel. Bostaden har också ett helkaklat duschrum med plats för tvättmaskin. Genomgående för lägenheten är rikligt med ljusinsläpp från stora fönster, en generös takhöjd och charmiga originaldetaljer såsom speglade dörrar, glasvägg mellan kök och sovrum och fönsternischer av marmorkaraktär samt gott om förvaring.

I entrén finns tre hissar varav två går hela vägen upp till våningsplanet. Brf Kungsklippan är Sveriges näst största bostadsrättsförening med flertalet gemensamma utrymmen som takterrasser, cykelförråd, övernattningslägenheter och tvättstugor som medlemmarna kan använda.

Unik kombination av lugnet på nedre Kungsholmen och direkta närheten till stadens puls. Nära Kungsholms strand och Norr Mälarstrands vackra strandpromenader. Här finns fina jogging- och cykelspår samt flera utomhusgym. Kungsholmstorg med Ica, Konsum och all service på nära gångavstånd. Området kring Kungsholmstorg innehar mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders och Trattorian. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken, Stadshusparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium, Anna Whitlocks gymnasium och flertalet förskolor såsom Kungsholmens friskola som finns på Kungsklippan. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset strax utanför porten. Hiss finns från Kungsklippan ner till T-bana/Rådhuset. Dessutom ett flertal busslinjer som trafikerar närområdet. Bara ca 5 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda express.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad