Till salu

Kungsholmen - Kungsklippan, Stockholm

Kungsklippan 11

  • price tag icon 3 909 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 995 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 30 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 909 kr/mån
floors icon Våning
  • -1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1937-1938
Kungsklippan 11

Välkommen till denna optimala och smakfullt renoverade bostad med magisk uteplats i söderläge. Tack vare den smarta renoveringen rymmer bostaden mycket förvaring och en alkov med plats för en säng om 160 cm. Lägenheten genomsyras av sobra toner och luftiga ytor, och som tillsammans med fint ljusinsläpp skapar en hemtrevlig känsla.
Ni välkomnas av en trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderob och skoförvaring. Vidare in kommer ni till köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, som praktiskt separeras av en köksö med bardel. I vardagsrummet får ni plats med soffa, tv-möbel och matbord. Från vardagsrummet tar du dig ut till den generösa uteplatsen, med plats för både loungemöbler, matgrupp och grill. Här kommer du trivas under årets varmare månader! Stilrent badrum som är helkaklat.

Brf Glasberget är en äkta bostadsrättsförening. Den består av 215 lägenheter och fyra lägenheter upplåts med hyresrätt som kan ses som en dold tillgång, då de på sikt kan säljas av föreningen och kan ge kapitaltillskott vid försäljning. Samt sex hyreslokaler som är en bra inkomstkälla.

Toppläge uppe på populära Kungsklippan på lugn återvändsgata. Unik kombination av lugnet på nedre Kungsholmen och direkta närheten till stadens puls. Kungsholmstorg med Ica och all service på nära gångavstånd. Området kring Kungsholmstorg innehar också mängder av populära restauranger och flertalet mysiga caféer. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken, Stadshusparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Invid Kungsholms strand och Norr Mälarstrand finns vackra strandpromenader och utmärkta jogging- och cykelspår samt flera utomhusgym. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset strax utanför porten med hiss ner till T-bana/Rådhuset. Dessutom ett flertal busslinjer som trafikerar närområdet. Endast ca 5 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda express.

Intresseanmälan
Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Kungsklippan 11, Till salu i Kungsholmen - Kungsklippan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad