Såld

Kungsholmen - Kungsklippan, Stockholm

Kungsklippan 11, 4 tr

Slutpris: 2 575 000 kr

Kungsklippan 11, 4 tr

Centralt och rofyllt boende

Varmt välkomna till denna trevliga och väldisponerade bostad! Lägenheten genomsyras av ljusa och luftiga ytor, och som tillsammans med fint ljusinsläpp skapar en hemtrevlig känsla. Ni välkomnas av en trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderob och hatthylla med krokar samt skoförvaring. Vidare in finner ni det rogivande allrummet med plats för soffa, tv-möbel, säng och garderob. Mathörna med plats för fyra personer hittas invid fönster i bostadens charmiga burspråk. Renoverat kök som kombinerar originaldelar och detaljer tillsammans nyare inslag. Stilrent och helkaklat badrum med tvättmaskin.

Brf Glasberget är en äkta bostadsrättsförening. Den består av 215 lägenheter och fyra lägenheter upplåts med hyresrätt som kan ses som en dold tillgång, då de på sikt kan säljas av föreningen och kan ge kapitaltillskott vid försäljning. Samt sex hyreslokaler som är en bra inkomstkälla. Föreningen har god ekonomi och en väldigt låg belåning, lån/kvm bostadsyta uppgick år 2021 till 2215kr/kvm.

Toppläge uppe på populära Kungsklippan på lugn återvändsgata. Unik kombination av lugnet på nedre Kungsholmen och direkta närheten till stadens puls. Kungsholmstorg med Ica och all service på nära gångavstånd. Området kring Kungsholmstorg innehar också mängder av populära restauranger och flertalet mysiga caféer. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken, Stadshusparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Invid Kungsholms strand och Norr Mälarstrand finns vackra strandpromenader och utmärkta jogging- och cykelspår samt flera utomhusgym
Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset strax utanför porten. Hiss finns från Kungsklippan ner till T-bana/Rådhuset. Dessutom ett flertal busslinjer som trafikerar närområdet. Bara ca 5 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda express.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsklippan 11, 4 tr, Såld i Kungsholmen - Kungsklippan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad